miercuri, 7 august 2013

suarez se manifesta


     intr-un interviu dat in exclusivitate pentru theguardian, luis suarez si-a manifestat inca odata dorinta de a pleca de la liverpool.
  
   sunt prea multe de spus despre ce a declarat suarez, asa ca puteti citi interviul integral dand click aici. pentru cei care stiu cat de cat engleza va fi usor sa inteleaga, daca nu se vor plictisi cat timp vor citi articolul.

   pentru cei care nu au cunostintele necesare, aflati ca suarez vrea cu orice pret sa joace in champions league, pentru ca acela este cel mai inalt nivel; el vrea champions league cu orice echipa, chiar si cu arsenal. uruguayanul insista ca a incheiat o intelegere verbala cu liverpool in urma cu un sezon, in care clubul a spus ca il va lasa sa plece daca nu va prinde big4. suarez a dat tot ce a putut pentru big4, asa ca daca nu s-a ajuns in ucl, vrea in alta parte.

   singura problema e ca doar arsenal a facut o oferta pana acum. deja faimoasa oferta de 40 000 001 de lire sterline. suarez ar fi acceptat sa plece, dar liverpool nu il lasa. mai mult, chiar patronul henry a declarat la oslo, in norvegia ca nu vom vinde cel mai bun jucator.

   cam astea ar fi de spus. am o rugaminte. nu are rost sa facem scandal pe seama plecarii lui suarez. daca va fi sa plece, va pleca oricum, si eu cred ca e foarte greu sa il pastram daca vine o oferta concreta, dar ganditi-va: am fost destul de jos ca club, at this point, things can only get better. zic sa il respectam pe suarez.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.