sâmbătă, 3 august 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Olympiacos


   Steven Gerrard ... mare om, mare caracter. Partida de astăzi este disputată în onoarea sa, cu sprijinul fundației sale. Olympiacos Pireu, cea mai dulce adversară pe care am putut-o întâlni vreodată în Champions League va fi partenera noastră de dans în această după-amiază.

   Testimonialul lui Stevie G. reprezintă singura partidă amicală pe care Liverpool o va disputa pe Anfield, în această vară. Chiar dacă va juca și Robbie Fowler, acest duel este tratat cu seriozitate de băieții lui Brendan. Așa a declarat căpitanul, deci ... se respectă.

Liverpool


   Cormoranii au câștigat toate partidele de pregătire disputate în această vară, fără să primească vreun gol. Oare vom izbuti să trecem de greci cu o performanță asemănătoare? Rămâne de văzut. Totuși, ne vor încânta atingerile de balon ale unor două mari legende ale noastre: Robbie Fowler și Jamie Carragher. Gerrard i-a invitat, iar de acceptare nici nu s-a pus problema. 

Olympiacos Pireu


   Probabil o vor lăsa mai moale și ei, să ajute la consolidarea unei atmosfere plăcute și a unui meci frumos, plăcut ochiului. Poate vă interesează ceva jucători cunoscuți de la greci. Îi trec în revistă aici pe Saviola, dar și pe Avraam Papadopoulos, căpitanul formației și un jucător de bază la națională. 

Jucători de urmărit


   Aș vrea să-l văd pe Fowler cum se mișcă cu mingea la picior și mai ales cum aleargă. Sper să nu mă bufnească râsul într-un hal fără de hal. De asemenea, sunt interesat și de echipa de start a cormoranilor. Mă aștept la un prim unsprezece experimentat, un prim unsprezece de valoare. Oare va juca Suarez alături de Fowler în atac? Ar fi interesant.

Arbitraj și TV


   Sincer, habar nu am cine arbitrează. Nu știu să-l transmită vreo televiziune din România, dar în insulă cred că este transmis de SkySports. Sper să nu mă înșel.

Concluzii


   Nu am prea mari pretenții de la acest joc. Vreau doar să câștigăm și să fie un meci frumos. Cred că o să mai arunc ochii asupra unor anumiți jucători, dacă vor juca, dar cred că va fi un meci frumos, plăcut, cu ceva râsete când Gerrard va fi actorul unei faze comice alături de vreun alt coechipier. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.