sâmbătă, 17 august 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Stoke


     Câtă bucurie în a scrie prima avancronică a noului sezon din Barclays Premier League. Așteptarea este la un mic pas de fluierul de start al partidei cu Stoke City, care va avea loc astăzi, 17 august 2013, pe Anfield Road, începând cu ora 14:45.

     Vara aceasta a fost dominată la Liverpool de cazul ”Suarez”, care pare să se fi terminat, după ce jucătorul uruguayan și-a cerut scuze în fața staff-ului. Brendan Rodgers a încercat să se îndepărteze de această situație, focusându-se pe un start bun de campionat, pe care îl așteptăm cu toții.

     Mark Hughes, noul conducător al vasului Stoke City, are o mare experiență la nivel înalt, dar rezultatele îl dau de gol. Acesta trebuie să demonstreze dacă perioada petrecută la QPR a fost ceva trecător sau a fost plină de adevăr, demonstrându-i calitățile de antrenor.

Liverpool


     Cu Suarez suspendat, Brendan Rodgers s-ar putea să apeleze la serviciile lui Daniel Sturridge, care este pregătit în proporție de 80%. Daniel Agger și Martin Skrtel, indisponibili pentru ultimul amical, sunt acum apți pentru partida cu Stoke, ultimul având mari șanse de a începe partida de pe banca de rezerve. Iago Aspas și Luis Alberto sunt incluși în lot, însă tind să cred că doar primul va fi titular. Mignolet va debuta în poarta noastră și sunt sigur că o va face cu brio. 

Stoke City


     Break Shea și Jamie Ness sunt indisponibili, datorită accidentărilor, dar Erik Pieters și Marc Muniesa, noile transferuri, au șansă să debuteze. Begovic va rămâne probabil prima opțiune pentru postul de portar, în ciuda venirii lui Butland. În rest, toată echipa este la dispoziția lui Hughes.

Jucători de urmărit


     Stoke are câțiva oameni periculoși la fazele fixe. Urcările celor doi stopperi, Shawcross și Huth trebuie monitorizate cu atenție, alături de problematicul Crouch. De asemenea, Walters și Kenwyne Jones reprezintă un pericol penru poarta lui Mignolet.

     În tabăra noastră sunt cu ochii pe activitatea jucătorilor pe faza de atac, incluzându-i aici pe Aspas și Sturridge. Mă mai interesează și activitatea cuplului Kolo Toure - Daniel Agger, cum lucrează împreună ...

Arbitru și TV


     Partida va fi condusă la centru de Martin Atkinson, asistat pe margini de Kirkup și Long, urmând ca al patrulea oficial să fie Lee Probert.

     În ceea ce privește transmisiunea acesteia, BT Sport, noua televiziune de sport din U.K. va transmite partida, însă în țara noastră, aceasta nu va fi transmisă de niciun canal, nici de către DigiSport, care nu va difuza niciun meci din Premier League în acest week-end.

Concluzii


     Vreau victoria ... vrem victoria. Un start perfect ne-ar face fericiți pe toți și nu văd de ce nu am putea asista la acest fapt. Stoke nu trebuie să ne pună probleme. Hughes a declarat că echipa sa nu va juca nicidecum ceea ce a jucat cu Tony Pulis ca antrenor. YNWA.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.