marți, 20 august 2013

Cissokho aproape, Willian la fel?

Aly Cissokho, fundaș stânga.

     Conform presei din insulă, Aly Cissokho ar trebui să devină al 5-lea transfer al cormoranilor din această vară, după ce se zvonește că ieri ar fi efectuat vizita medicală cu succes.

     Jucătorul va veni sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare pentru Liverpool, vara viitoare. Acesta este preferat de Brendan pentru a-i face concurență lui Jose Enrique, care nu prea are adversar pe partea stângă a apărării.

Willian, transferul verii pentru Liverpool???
     De asemenea, legat de Willian, Rodgers speră ca oferta sa de 28 de milioane de lire sterline să fie acceptată. Managerul nostru vrea să-l aducă pe starul brazilian, atrăgându-l cu un salariu de 100.000 de lire sterline pe săptămână. Tottenham mai este interesată de serviciile acestuia, însă, să sperăm că noi vom fi cei care-l vom achiziționa.

     Cred că dacă vine Willian, am făcut o afacere bună și devenim o candidată puternică la locurile de Champions League, pe care nu ne mai permitem să le ratăm și în acest sezon. Să așteptăm cu speranță și să sperăm că această așteptare va fi răsplătită printr-o veste îmbucurătoare. YNWA.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.