sâmbătă, 3 august 2013

Suarez TREBUIE să ia decizia corectă!


   Luis Suarez a avut parte de o primire foarte călduroasă pe Anfield. Fanii cormoranilor și-au arătat încăodată clasa, uitând de acele declarații destul de nepotrivite, prin care cerea să fie lăsat să plece.

   Eroul zilei, Steven Gerrard, pare să joace un rol important în convingerea uruguayanului de a rămâne pe Anfield, lucru sugerat și de una dintre legendele lui Arsenal, echipa care îl tot curtează. Căpitanul nostru a refuzat o ofertă venită de la Bayern Munchen. Asta s-a întâmplat vara trecută, dar vreau să subliniez aici că nu poți compara mentalitatea căpitanului cu cea a lui Suarez. Diferență ca de la cer la pământ.

   Dacă stau bine și mă gândesc, nu știu ce naiba vede Luis în Arsenal. Ce îi oferă în plus? Câteva partide de Champions League, pentru că nu văd să ajungă mai departe de sferturi (poate nici mai departe de grupe). Tare cred eu că o să terminăm peste ei în acest sezon care bate la ușă.

   Toată lumea îl vrea în continuare pe Anfield. Și Rodgers, și Gerrard și toată echipa, tot staff-ul ... toți fanii. Îl dorim în continuare, trebuie să recunoaștem. L-am înjurat, l-am spurcat, dar cred că ne-a trecut. Dacă el crede că jocul ”mofturos” pe care îl prestează ne va impresiona ... wrong baby! Ar face bine să pună osu' la treabă și va avea parte doar de lucruri bune, pentru că Liverpool este un club special, cu suporteri speciali, cu oameni speciali. Păi ... ori suntem speciali, ori nu mai suntem, nu? :))

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.