vineri, 2 august 2013

Ce faci Suarez?!


     Brace yourselves, Suarez is considering a transfer request :))

   Cu alte cuvinte, surse apropiate fotbalistului afirma ca Suarez ia in considerare inaintarea unei cereri prin care cere sa fie lasat sa plece de la Liverpool.

   Arsenal ramane singura pretendenta la serviciile fotbalistului, deoarece oferta de la Real Madrid a ramas doar un zvon. 

   Wenger a declarat ca incearca sa il aduca pe Suarez la Arsenal pe cale "amicala", ceea ce mi se pare normal, apoi a adaugat ca afacerea se discuta intre cluburi, refuzand sa mai dea alte detalii.

   Asadar, doar Arsenal ii ofera lui Suarez Champions League, echipa care de 17 ani participa anual in competitia majora europeana, in timp ce Liverpool de 4 ani nu a mai reusit sa se califice.

   Se spune ca Suarez e suparat ca nu a fost luata in considerare oferta de 40 de milioane de lire a lui Wenger, si de-asta inainteaza cererea de transfer.

   Dar are rost plecarea lui la Arsenal? Chiar un jucator legendar de-al lui Arsenal a declarat azi ca nu intelege aceasta mutare. Plus ca mai toata lumea priveste indignata acest eventual transfer. 

   Acum, am trait trada Torres, care a plecat pentru ca a cerut sa plece; daca si Suarez pleaca in aceeasi maniera, a cui mai e vina, a fotbalistului sau a clubului?

   WTF Suarez! Vorba alora, Arsenal nu a mai castigat un trofeu de 8 ani si tu vrei sa te duci la ei? LOL


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.