joi, 29 august 2013

ilori sau sakho?

     cu coates si kolo accidentati, e clar da brendan trebuie sa intareasca apararea.

   s-a scris azi ca liverpool a finalizat transferul fundasului lui sporting lisabona, thiago ilori pentru 7 milioane de lire. s-a scris apoi ca liverpool a primit permisiunea lui bruno de carvalho (presedintele executiv al lui sporting) sa discute cu ilori termenii contractuali. chiar si un ziar din portugalia a sugerat ca tranzactia e aproape de a se finaliza.


   apoi...mna... s-a scris si ca sakho e aproape de liverpool. o sursa nu foarte sigura (pentru mine), insa pe care am luat-o in seama.

   ambii fundasi au potential, dar mi-e greu, aproape imposibil sa cred ca ii vom transfera pe amandoi.

   ilori din punctul meu de vedere e mai soft, un fundas mai cu stil si cu o viziune a jocului mai buna, chiar tehnic. sakho mi s-a parut aspru, dar nu pot sa spun ca il stiu pe unul sau pe altul mai bine, ci sunt doar pareri dupa unele videouri de pe youtube. 

   la 23 de ani sakho are deja titlul in franta castigat sezonul trecut cu psg, in schimb ilori (20 ani) abia anul trecut a razbit in prima echipa a lui sporting.

   sunt doar curios ce va alege brendan: sa aduca fotbalistul de perspectiva, sau un nou stalp pentru aparare, limitat totusi in evolutie.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.