luni, 19 august 2013

batalia pentru willian


     ce alt adversar ar fi putut sa se bage peste noi in achizitionarea unui jucator de clasa daca nu tottenham?

   clubul asta nu are altceva de facut decat sa stea la panda, sa vada pe cine ofertam, apoi sa vina cu o oferta mai buna si sa ne fure prada.

   cam asa sta treaba. pe soldado stiti ca ni l-au furat. a si marcat spaniolul pentru ei in prima etapa.

   da, sa vorbim despre subiectul principal: willian. se pare ca oferta noastra pentru el e de 27-28 de milioane de lire, insa tottenham a plusat, si sunt in pole-position. si in campania precedenta l-au vrut, insa brazilianul a optat pentru bani, pentru anzhi.

   acum insa, cei de la spurs deja au cheltuit in jur de 60 de milioane de lire, deci mai au puterea financiara sa mai investeasca in acest transfer? poate daca il vand pe bale. si cum nu participa in champions league... greu cu salariile mari.

   nu pot sa cred. nu am facut transferuri senzationale, ia clubul nu e capabil sa forteze aducerea un fotbalist care catalizeaza echipa pentru big4?

   te mai linistesti daca iti dai seama ca willian le-a dat follow lui lucas si lui coutinho pe twitter :))

   bun. asteptam sa apare imginile cu cissokho la vizita medicala. 

   ceva de ultima ora: se pare ca ne-am reinnoit interesul pentru ilori, fundasul central de la sporting lisabona. stafful nostru a fost in portugalia weekendul trecut, sa poarte discutii cu reprezentantii fotbalistului. ilori se pare ca a refuzat sa isi prelungeasca contractul cu sporting. pentru 5 milioane de lire, probabil transferul lui pe anfield se va materializa.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.