vineri, 9 august 2013

suarez nu va pleca!, spune henry


     era nevoie de cineva care sa iese in fata si sa lamureasca situatia lui suarez si ce persoana ar fi fost mai potrivita daca nu chiar detinatorul clubului: john w henry!

   patronul a declarat ca suarez nu va pleca de la liverpool, in special la arsenal, din mai multe motive. in primul rand nu e admis sa intarim o contracandidata la big4, iar in al doilea rand, managerul nu mai are timp sa transfere un fotbalist apropiat de valoarea lui suarez. 

   "suarez va fi al lui liverpool si sezonul urmator" ne asigura henry.

   asadar, toata suflarea cormorana asteapta acum scuzele lui suarez, scuze necesare ca sa fie reprimit in lot, ca sa impace suporterii, ca sa calmeze managerul. 

   cred ca lucrurile vor reveni pe fagasul normal. chiar ma gandeam aseara, nu mai exista in istoria sportului un sportiv care sa fi fost suparat pe clubul sau? un articol din presa engleza m-a luminat azi. rebelul tevez a avut cam aceeasi relatie cu manchester city. s-a certat aspru cu managerul (mai grav decat suarez), insa dupa cateva luni conflictul s-a musamalizat, fotbalistul a ajutat echipa sa castige titlul apoi, la 12 luni dupa conflict, a plecat linistit, amical, la juventus. chiar acum, rooney se afla in aceeasi relatie incordata cu clubul sau ca si suarez.

   de cand a inceput telenovela cu luis eu unul nu am simtit niciodata ca fotbalistul e aproape sa plece de la club. eu il aseman pe suarez unui copil rasfatat, care musca mana care il hraneste. cu toate acestea, nu pot sa il detest. atat timp cat e aici, cum o fi el, nu pot sa il jignesc, nu pot sa il urasc.

   sper ca uruguayanul sa intre cat mai repede in gratiile lui brendan rodgers si sa se antreneze, pentru ca liverpool are nevoie de el si el are nevoie de liverpool.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.