joi, 22 august 2013

Brendan, nemulțumit, dar răbdător ...


     Astăzi, la conferința de presă, Brendan s-a declarat puțin dezamăgit după ce Liverpool a ratat transferul lui Willian, care este foarte aproape de a semna cu Tottenham Hotspur, după ce ar fi trecut vizita medicală pe White Hart Lane.

     De asemenea, managerul nord-irlandez a dezvăluit puțin din planurile pe care le are pentru această perioadă de transferuri. Accidentarea lui Coates a făcut loc aducerii un nou fundaș central, probabil sub formă de împrumut. Toate drumurile duc către Ilori. Totuși, cel mai așteptat transfer pare a fi cel al unui ”mijlocaș ofensiv de calitate”, așa cum îl numește Rodgers. Curiozitatea mă împinge spre întrebarea: pe cine ar mai putea aduce Brendan pe acest post, din moment ce transferul lui Willian este ca și ratat, iar alte zvonuri certe legate de un alt jucător nu prea am auzit?

     Transferul brazilianului pe White Hart Lane încă nu este concretizat, deci, să ne așteptăm oare la o posibilă ofertă târzie din partea cormoranilor, care să-i schimbe drumul lui Willian către Anfield Road?

     Mai era vorba și despre Erik Lamela, de la AS Roma. Iarăși, aceeași poveste ... Tottenham îl vrea și ea. Oare să-l dorească Brendan pe el, în locul lui Willian? Habar n-am.

     Prea multe povești cu aducerea unui mijlocaș ofensiv de calitate. Sper doar ca în cele 10-11 zile rămase din această perioadă de transferuri, să aducem un mijlocaș ofensiv care să ne mulțumească pe toți și să se muleze perfect în jocul implementat de Brendan. YNWA.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.