miercuri, 28 august 2013

Ne așteaptă un test adevărat ...


     Ne așteaptă o partidă mult mai grea cu Manchester United decât vă puteți imagina. Eram încrezător că putem să facem față atacurilor echipei lui Moyes, dar după accidentarea lui Toure, care era o piesă importantă în apărare, mi-e frică. Brendan a declarat că va apela la serviciile lui Martin Skrtel. Să facă slovacul o partidă mare pentru a-și demonstra calitățile care să-l propulseze în primul unsprezece?

     De asemenea, nu ne văd în stare să-i punem mari probleme lui United. Dă, Doamne să mă înșel, dar e greu. Dacă ne tot codim pe lângă careu, căutând demarcarea unuia sau un spațiu liber, ne va fi infernal. Trebuie să fim sclipitori pe faza ofensivă, rapizi, mereu într-un joc combinativ precis.

     Nu știu ce să prezic pentru derby-ul din week-end. Îmi doresc să batem, dar ne va fi greu, foarte greu. Pe hârtie suntem clar sub ei. Mai sunt câteva zile din perioada de transferuri. Trebuie să ne mișcăm. Un fundaș central și o aripă. Sper să nu fiu martorul sumelor aruncate pe jucători care valorează mai puțin.

     Ce predicții aveți pentru întâlnirea cu Manchester United?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.