joi, 7 iunie 2012

Adam Johnson - ultima ţintă a lui Rodgers


   După ce Brendan Rodgers a fost instalat ca antrenor al cormoranilor, Dirk Kuyt a plecat la Fenerbahce, însă jucătorul olandez a declarat că plecarea sa nu are nicio legătură cu numirea noului antrenor. 

   Managerul nord-irlandez s-a pus pe treaba, iar transferul lui Gylfi Sigurdsson este aproape de final, după ce jucătorul islandez şi-a exprimat dorinţa de a juca la Liverpool, însă pe lângă acesta, Rodgers l-a ţintit şi pe Adam Johnson, jucător dorit şi pe vremea lui Kenny Dalglish.

   Mijlocaşul lui Manchester City nu-şi mai găseşte locul în primul 11 al echipei antrenate de Roberto Mancini, iar conform presei, Liverpool pregăteşte o ofertă de 16 milioane de lire sterline pentru a-l ademeni pe Adam Johnson, promiţându-i totodată şi un loc de titular. Chiar dacă gruparea de pe Etihad Stadium este campioană şi joacă în Champions League, Adam Johnson este conştient de faptul că, cariera acestuia stagnează la actuala sa echipă, şi va încerca o mutare în vară.

   Se pare că Brendan Rodgers a observat că Liverpool are nevoie de întăriri masive pe partea dreaptă a atacului, după ce Dirk Kuyt a plecat, iar Jordan Henderson joacă mult mai bine în linia de centru. Vom vedea ce decizii va lua Rodgers şi ce jucători va aduce.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.