luni, 25 iunie 2012

Cine vine, cine pleacă?


   Mai sunt mai puţin de 7 zile până când perioada de transferuri se va deschide oficial, iar la Liverpool se vorbeşte în fiecare zi de transferuri. Brendan Rodgers caută soluţii pentru a-şi întări lotul, dar în acelaşi timp tot mai mulţi jucători de la Liverpool sunt doriţi de diverse echipe.
  
   Fabio Borini, care părea la un moment dat foarte aproape de Liverpool, va rămâne la Roma, după ce italienii şi-au asigurat serviciile tânărului jucător, transferându-l definitiv. Situaţia lui Gilfy Sigurdsson pare să se fi complicat după ce tot mai multe echipe din Premier League îl doresc, iar acesta nu a luat nici o decizie până acum. Pe lângă numele deja cunoscute, pe lista lui Rodgers au mai apărut 2 tineri jucători foarte talentaţi, si . Managerul cormoranilor doreşte să întărească atât atacul, cât si benzile laterale, iar Rodriguez şi Schurrle par perfecţi pentru acest lucru. Ca atacant central, cel mai sonor nume dintre cele vehiculate prin presă este cel al olandezului . Jucătorul lui Schalke a avut un sezon foarte bun în Bundesliga, atrăg James RodriguezAndre SchurrleKlaas-Jan Huntelaarând interesul mai multor cluburi importante, printre care si Liverpool.
   
   Pe numele unor jucători de la Liverpool încep să apară tot mai multe oferte, ceea ce ne dă oarecum emoţii, deoarece principalii vizaţi sunt cei doi fundaşi centrali, Agger şi Skrtel, dar şi Suarez. Atacantul este dorit cu insistenţă de campioana italiei Juventus, care a facut o ofertă de 14,5 milioane de lire sterline plus Krasic pentru uruguayan, însă această ofertă ar putea creşte curând. După ce prin presă se zvonea de interesul celor de la Manchester City pentru Skrtel, mai nou se zvoneşte că cetăţenii îl doresc pe Agger, pentru a-şi întări defensiva. Craig Bellamy este dorit şi el de către Cardiff City. Galezul a mai jucat la Cardiff în 2010, iar aceştia vor să-l readucă la echipă. 
   
   Sperăm ca niciun jucător să nu plece, iar Rodgers să aducă pe Anfield 2 - 3 jucători de calitate pentru a forma o echipă competitivă care să se bată la titlu în sezonul viitor. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.