marți, 5 iunie 2012

Rodgers vrea timp, revine Cole în forţă ?


   Numirea lui Brendan Rodgers a adus bucurie în rândul fanilor, dar unii dintre ei îşi doreau cu siguranţă un nume mult mai sonor pe banca cormoranilor.

   Managerul nord-irlandez a trecut rapid la treabă, întâlnindu-se cu echipa de scouteri, la doar câteva ore după ce a fost numit, semn că este posibil să aducă ceva întăriri, însă a susţinut cu tărie că va dura ceva timp până când va reuşi să-şi implementeze recunoscutul stil, bazat pe posesie, pase şi presiune.

     " Va dura până când echipa va juca conform filosofiei pe care o voi introduce. Principiile jocului sunt bazate pe jucătorii pe care îi am, aşa că voi arunca o privire ca să văd dacă va trebui să aducem ceva întăriri. "

     " Vreau să practicăm un joc câştigător, un fotbal efectiv, şi ştiu de ce avem nevoie pentru a juca şi a câştiga, iar la acest lucru vom lucra în următoarea perioadă. " a declarat Rodgers.

   Suporterii cormoranilor îşi doresc enorm de mult să vadă echipa de pe Anfield câştigând un titlu, iar acest lucru este mult mai important pentru ei decât implementarea unui nou stil. Cu toate acestea, Rodgers vrea să se folosească puţin de trofeele câştigate în trecut, pentru a readuce acel spirit cu care este obişnuită Liverpool.

     " Liverpool este inima folclorului fotbalistic. Pentru mine, atracţia principală este aceea de a apăra principiile acestui club: jocul ofensiv, fotbalul creativ şi disciplina tactică. Am toate condiţiile necesare pentru a lucra şi mă voi asigura că jucătorii se vor dărui în ceea ce fac pentru că au o cauză pentru care luptă. " a mai adăugat Brendan.


   Unul dintre jucătorii care s-ar putea să-l impresioneze pe Brendan Rodgers este Joe Cole, jucător care a revenit pe Anfield după împrumutul de la Lille. Pe vremea când managerul în vârstă de 39 de ani era la Chelsea, îl descria pe Cole ca fiind un adevărat talent minunat.

     " Joe Cole va rămâne la Liverpool. Noul staff a decis să-l păstreze, însă ne vom aminti de el atât ca jucător, cât şi ca om. " a afirmat managerul grupării franceze la care a fost împrumutat Joe.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.