duminică, 24 iunie 2012

Schurrle - urmărit de Rodgers


   Presa din Anglia anunţă că Liverpool este interesată de serviciile tânărului jucător german, aflat cu naţionala la turneul final din Polonia si Ucraina.

   Andre Schurrle a impresionat atât la echipa sa de club, Bayer Leverkusen, cât si la naţionala Germaniei. La doar 21 de ani neamţul are deja 15 prezenţe in tricoul Germaniei, pentru care a reuşit 7 goluri. În ultimul meci de la Euro acesta a fost folosit ca titular, punând umărul la calificarea nemţilor in semifinalele competiţiei, având o evolutie destul de bună.Pe lângă cifrele impresionante pe care le are, el este şi un jucător polivalent, putând evolua atât în banda stângă sau în banda dreaptă, cât si ca atacant central, ceea ce-l face pe Brendan Rodgers să si-l dorească si mai mult la echipă. Cotat la 14 milioane de lire sterline, are şanse tot mai mici să evolueze si în sezonul viitor la Leverkusen, deoarece valoarea sa îl recomandă la o echipă mai mare.

   Cormoranii speră ca managerul celor de la Leverkusen să-i ajute la aceste negocieri, acesta fiind nimeni altul decât fostul fundaş al lui Liverpool Sami Hyypia, cel care a rămas un mare fan al echipei de pe Anfield.

   Este clar că Liverpool are nevoie de un jucător de profilul lui Schurrle, iar un eventual transfer al acestuia la echipa noastră ar putea fi foarte benefic. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.