duminică, 3 iunie 2012

Sigurdsson disponibil, Rodgers îl vrea !


   Brendan Rodgers nu s-a putut opune plecării lui Kuyt, însă managerul nord-irlandez şi-a exprimat dorinţa de a-l aduce pe Gylfi Sigurdsson, jucătorul care l-a impresionat atât de mult la Swansea. Se ştie că Rodgers nu are permisiunea de a transfera vreun jucător de la fosta sa grupare timp de 12 luni, însă această remarcă din contract nu se aplică şi în cazul lui Sigurdsson, care a fost împrumutat la Swansea City în sezonul trecut. Cu toate acestea, jucătorul lui Hoffenheim s-a înţeles cu gruparea de pe Liberty Stadium pentru o mutare definitivă cotată la 6.8 milioane de lire sterline, dar nimic nu a fost încă semnat. Este foarte probabil ca plecarea lui Rodgers să-l pună pe gânduri pe Sigurdsson, care ar putea tânji spre o mutare pe Anfield.

   Respectul lui Brendan pentru fosta sa echipă rămâne activ, iar potrivit declaraţiilor lui, o va lăsa pe Swansea mai întâi să discute cu jucătorul, iar mai apoi va încerca el să rezolve ceva, în caz că Gylfi şi clubul de pe Liberty Stadium nu vor ajunge la o înţelegere.

     " Dacă Sigurdsson este pe piaţa transferurilor, atunci trebuie să fiu interesat. Normal, acesta trebuia să fie la Swansea pentru că a avut o perioadă bună acolo. "

     " Înainte să plec la Liverpool, i-am spus preşedintelui clubului Swansea că Gylfi vine pe Liberty Stadium pentru că eram eu acolo, însă l-am asigurat că băiatul va discuta întâi cu noul manager al lui Swansea, iar mai apoi, dacă nu se vor înţelege, voi avea plăcerea să discut eu cu el. " a declarat Rodgers.

   Brendan a susţinut că va discuta şi cu starurile lui Liverpool care au fost împrumutate în Franţa şi Italia, iar aici este vorba desre Joe Cole şi Alberto Aquilani. Vom vedea cum se va rezolva situaţia celor doi şi cum se va rezolva problema Sigurdsson, dorit atât de mult de Rodgers, dar şi de marea majoritate a fanilor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.