miercuri, 20 iunie 2012

Agger aşteaptă să-l întâlnească pe Rodgers


   După eliminarea naţionalei Danemarcei de la EURO 2012, căpitanul acesteia şi totodată jucătorul lui Liverpool, Daniel Agger, a declarat că abia aşteaptă să-l întâlnească pe Brendan Rodgers, noul manager al cormoranilor.

   Internaţionalul danez mai are contract cu formaţia de pe Anfield până în 2014, venind în Anglia de la Brondby, în anul 2006. Cu privire la acest lucru, Agger a declarat că este fericit la Liverpool şi îşi doreşte să-şi prelungească contractul cu formaţia de la Melwood, în cazul în care această posibilitate îi va fi oferită.

     " Nu este niciun secret că sunt fericit la Liverpool. Dacă nu era aşa, nu eram aici de şase ani de zile. Despre un nou contract nu am discutat, însă dacă va veni o ofertă, voi negocia cu plăcere. Nu este ceva urgent, deoarece am contract cu Liverpool până în 2014, însă dacă vor pune această problemă, o voi asculta. "

     " Abia aştept să-l întâlnesc pe noul antrenor al echipei. Am văzut ce a făcut la Swansea şi pot să spun că a fost impresionant. " a declarat Agger.

   În urma plecării lui Fabio Aurelio de la echipă, Jose Enrique a rămas singurul fundaş stânga de meserie care poate face faţă unui nivel înalt, iar acest lucru pune mai mult ca sigur problema aducerii unui alt fundaş stânga de valoare. Numele vehiculat cel mai mult în ultimul timp cu privire la această poziţie este cel al lui Aly Cissokho.

   Fundaşul lui Olempique Lyon este cotat la 11 milioane de lire sterline, iar Liverpool şi Newcastle par a fi interesate de serviciile acestuia. În ciuda acestui interes, Inter Milan a intrat şi ea la negocieri, înaintând conform presei o ofertă de 6 milioane de lire sterline. Chiar dacă aceasta nu va fi acceptată de gruparea franceză, negocierile puternice încep pentru asigurarea semnăturii fundaşului de 24 de ani.



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.