sâmbătă, 16 iunie 2012

Sigurdsson - primul transfer al lui Rodgers ?

   Sursele Sky Sports au informaţii conform cărora oficialii lui Liverpool au intrat în cursa pentru aducerea lui Gylfi Sigurdsson, discutând în această zi cu oficialii lui Hoffenheim, echipă la care este legitimat jucătorul care a jucat la Swansea sub formă de împrumut.

   Brendan Rodgers şi-a exprimat interesul pentru aducerea jucătorului islandez, dar a precizat că o va lăsa mai întâi pe Swansea City să negocieze, iar dacă nu se vor înţelege, Liverpool va intra pe fir. Se pare că acest lucru s-a întâmplat, iar transferul s-ar putea finaliza cât de curând.

   Mai sunt echipe interesate de Sigurdsson, însă jucătorul în vârstă de 22 de ani vrea la Liverpool, iar conform unor surse bine informate, oficialii echipei de la Melwood cu oficialii jucătorului au intrat deja în discuţii. Vom vedea dacă se va concretiza acest transfer ...

   Credeţi că o eventuală mutare a lui Sigurdsson pe Anfield este benefică? Ar aduce aceasta un plus echipei de la Melwood? Valoarea jucătorului islandez este suficient de mare pentru a evolua la un club de talia lui Liverpool?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.