duminică, 17 iunie 2012

Liverpool - transferuri, program şi obiective


   
   Sezonul următor va fi cu siguranţă unul foarte dificil si foarte încărcat. Mâine va fi prezentat programul din următorul sezon de Premier League, sezon în care Liverpool are ca obiectiv clasarea în primele 4 locuri, adică pe o poziţie de Champions League, competiţie ce i-a lipsit in ultimii ani.    

   Transferuri: Începând cu 1 iulie perioada de transferuri va fi deschisă oficial, iar fanii cormorani asteaptă cu nerăbdare aducerea unor jucători de valoare, care să o readucă pe Liverpool pe culmile gloriei. În fiecare zi apar zvonuri noi, privind aducerea unor jucători. Cel mai vehiculat nume este cu siguranţă cel al islandezului Gylfi Sigurdsson. Mijlocaşul ofensiv a marcat sezonul trecut 7 goluri sub comanda actualului manager al cormoranilor Brendan Rodgers şi a trezit interesul mai multor cluburi importante, însa acesta şi-a manifestat dorinţa de a juca pe Anfield din sezonul viitor. Un alt jucător care pare foarte aproape de  Liverpool este Daniel Sturridge. Tânărul jucător englez nu intră în planurile antrenorului lui Chelsea, iar un transfer al său la Liverpool ar putea mulţumi pe toată lumea. Acesta poate juca atât ca aripă stânga cât şi ca atacant central, însa cel mai bun randament l-a dat în banda dreaptă, acolo unde Liverpool a suferit în sezonul trecut. Cele 11 goluri marcate în sezonul trecut reprezintă o dovadă clară a valorii sale. Liverpool mai este interesată şi de alţi jucători ca Gaston Ramirez, Adam Johnson, Milos Krasic, Raul Garcia sau, mai nou, Fabio Borini.
   
   Program: În zilele de 21, 25 si 28 iulie Liverpool va disputa trei amicale în compania echipelor FC Toronto, As Roma, respectiv Tottenham. Pe 2 August Liverpool va juca primul meci oficial, contând pentru calificarea în grupele Europa League, urmând ca 7 zile mai târziu să joace returul. 18 August reprezintă ziua în care se dă startul noului sezon din Premier League, sezon în care avem aşteptări mari de la echipa pe care o iubim si o susţinem necondiţionat.  You'll Never Walk Alone!

 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.