sâmbătă, 9 iunie 2012

TRANSFERURI: Ultimele nume vehiculate


   Ceea ce îi interesează cel mai mult pe fanii lui Liverpool în acest moment sunt transferurile. Zvonurile sunt prezente atât la capitolul plecări, cât şi la cel al venirilor, acolo unde Rodgers trebuie să ia unele decizii importante pentru a forma o echipă capabilă să-şi îndeplinească obiectivele în următorul sezon.

   Conform presei, Daniel Agger este vizat de Manchester City şi Real Madrid. Gruparea de pe Etihad Stadium vrea să întărească apărarea, iar lista fundaşilor doriţi îi cuprinde pe Coloccini, Agger şi David Luiz. Cu toate acestea, nu cred că jucătorul danez va părăsi echipa de pe Anfield, fiind conştient că este o piesă de bază în apărarea cormoranilor, ţinând cont că veteranul Jamie Carragher nu prea mai face faţă, iar parteneriatul cu Skrtel este unul foarte roditor. De asemenea, Mourinho este interesat să-l aducă pe Agger pe Santiago Bernabeu, pentru 18 milioane de lire sterline, însă nimic nu este concret.

   Se ştie foarte bine că Brendan Rodgers are la dispoziţie un buget mic pentru transferuri, iar banii trebuiesc cheltuiţi cu cap. Una dintre principalele ţinte ale managerului este atacantul lui Arsenal, Nicklas Bendtner, un partener bun pentru Luis Suarez în atac. Se pare că suma de transfer nu este mare (6-8 milioane de lire sterline), iar venirea acestuia în atac ar putea aduce un mare plus echipei de pe Anfield. Totodată, jucătorul dorit de Kenny Dalglish, Mohamed Diame, este şi în atenţia lui Rodgers, după ce contractul acestuia cu Wigan va expira în această vară. Un alt nume vehiculat este cel al lui Matt Jarvis, extrema stângă a lui Wolves. Se pare că Maxi Rodriguez va pleca mai mult ca sigur de la Liverpool, iar Downing trebuie să aibă un jucător care să pună presiune pe umerii lui, în bătălia pentru postul de titular.

   Acestea sunt doar zvonurile ultimelor zile, însă vom vedea dacă se va concretiza un transfer. Sunt sigur că ne gândim cu toţii la nume mai mari, însă trebuie să aruncăm şi o privire asupra bugetului pe care îl are Rodgers la dispoziţie, care este destul de mic. Vom vedea!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.