miercuri, 13 iunie 2012

Sigurdsson - aşteptăm decizia finală


   Gylfi Sigurdsson este foarte aproape de a-şi decide viitoarea destinaţie, după ce Swansea City şi Liverpool se bat pentru semnătura lui.

   În urma unui sezon petrecut sub tricoul formaţiei de pe Liberty Stadium, gruparea galeză s-a înţeles cu Hoffenheim pentru transferul definitiv al jucătorului, în schimbul unei sume de 6.8 milioane de lire sterline, însă plecarea lui Brendan Rodgers a schimbat situaţia. Mijlocaşul islandez doreşte acum să-şi urmeze fostul antrenor, care a discutat cu acesta acum câteva zile. În ciuda acestei conversaţii, Swansea mai doreşte să discute cu Sigurdsson din nou, înainte ca acesta să ia o decizie finală cu privire la viitoarea sa destinaţie, ţinând cont de faptul că Michael Laudrup este principalul favorit la preluarea postului de antrenor al echipei galeze.

   Gylfi Sigurdsson, un playmaker cu o tehnică şi o creativitate de invidiat şi-a exprimat dorinţa de a jucat sub comanda lui Rodgers la Liverpool, însă decizia este în mâinile sale. Dacă acesta va accepta oferta venită din partea echipei de pe Anfield, atunci cormoranii vor porni discuţiile cu Hoffenheim, care par a fi destul de simple.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.