joi, 28 iunie 2012

Lacina Traore - acesta va fi primul transfer ?


   Conform presei din Spania, Liverpool este foarte aproape de a realiza primul transfer al verii, iar aici nu este vorba despre vreun jucător prezent în lista posibilelor transferuri prezentată în postarea de mai jos, ci despre atacantul lui Kuban Krasnodar, Lacina Traore.

   Atacul lui Liverpool a suferit cumplit în sezonul trecut, după ce cormoranii au reuşit să marcheze doar 47 de goluri în Premier League. Brendan Rodgers îi are la dispoziţie pe Suarez, Carroll şi Bellamy, însă doar înaltul jucător englez este un atacant de careu. Datorită acestui lucru, managerul nord-irlandez doreşte să aducă un alt atacant masiv, care să bage mingea între aţe, iar Lacina Traore pare a fi un jucător potrivit pentru acest lucru, ţinând cont că la cei 22 de ani ai săi are o înălţime de invidiat - 2,03 m.

   Jucătorul ivorian a impresionat la CFR Cluj, ajutând echipa din Gruia să obţină titlul de campioană, făcând totodată o figură frumoasă în Champions League. Echipa din ţara noastră l-a cedat ruşilor de la Kuban, care au profitat la maximum de el. În primul său sezon în prima ligă din Rusia, Traore a marcat 18 goluri, fiind al 3-lea golgheter din campionatul sovieticilor.

   MercaFutbol scrie că afacerea s-ar putea realiza pentru 6.4 milioane de lire sterline, însă nimic nu este oficial. Credeţi că Lacina Traore ar fi un atacant benefic pentru Liverpool?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.