marți, 19 iunie 2012

Rodgers - nerăbdător să înceapă antrenamentele


   În timpul perioadei de la Swansea, Brendan Rodgers a implantat un stil de joc foarte complex, asemănat cu cel al Barcelonei, însă managerul nord-irlandez a replicat, spunând că nu vrea să o copie pe Barcelona la actuala sa echipă.

     " Calea pe care vreau să o adopt aici este Liverpool Way. Istoria şi tradiţia acestui mare club sunt legate de un fotbal ofensiv, de atac, dar întotdeauna disciplinat. "

     " Jocul va fi bazat pe ceea ce ştie Liverpool să facă întotdeauna: controlul balonului, dominarea meciului, muncă intensă când nu suntem în posesia mingii şi păstrarea unui nivel simplu al jocului. Desigur, voi adopta o anumită filosofie, însă totul se învârte în jurul jucătorilor. "

     " Nu contează dacă joci Tiki-Taka sau ai o posesie prelungită. Toată lumea de la acest club şi suporterii vor un fotbal câştigător. Asta este filosofia la care ne vom rezuma. Trebuie să jucăm un fotbal atractiv, ofensiv şi plin de imaginaţie. " a declarat managerul cormoranilor.

   Brendan Rodgers se află la Melwood, însă va trebui să mai aştepte până la începutul lui iulie pentru a începe să lucreze cu noua sa echipă.

     " Abia aştept să lucrez cu băieţii. Mediul meu natural este terenul de antrenament. Ador să lucrez cu jucătorii, să-i ajut în procesul lor de educare, făcându-i mai buni, atât pe teren, cât şi în afara lui. "

     " Jucătorii s-au odihnit destul. Cei de la Euro şi cei implicaţi la Olimpiada de la Londra vor fi cam indisponibili în perioada de pregătire, însă abia aştept să-i văd pe cei care vor veni la începutul lui iulie, pentru a pune în mişcare odată mingea pe terenul de fotbal. " a mai adăugat Rodgers.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.