sâmbătă, 2 iunie 2012

Swansea - uşă închisă pentru transferuri

 
   După ce Brendan Rodgers a semnat cu Liverpool, apăreau zvonuri cu privire la unii jucători de pe Liberty Stadium care îl puteau urma pe managerul nord-irlandez pe Anfield, însă preşedintele clubului Swansea a elucidat misterul.

   Liverpool nu va putea transfera niciun jucător de la fosta grupare a lui Brendan Rodgers pentru următoarele 12 luni, lucru care face parte din înţelegerea pe care cormoranii au avut-o cu Swansea City.

     " Swansea City confirmă că Liverpool nu poate transfera niciun jucător de pe Liberty Stadium pentru următoarele 12 luni. Această clauză a fost inclusă în înţelegerea dintre cele două cluburi, în urma căreia antrenorul Brendan Rodgers a plecat de la Swansea către Liverpool. " a fost scris pe site-ul oficial al echipei galeze.

   Cu toate acestea, echipele din Premier League au reziliat contractele multor jucători interesanţi, care ar putea păşi pe Anfield fără îndoială. Printre aceşti jucători găsim nume importante şi cunoscute la nivel mondial precum: Manuel Almunia, Ivan Klasnic, Jose Bosingwa, Didier Drogba, Salomon Kalou, Pavel Pogrebnyak, Owen Hargreaves, Michael Owen, Craig Gordon, Thomas Kuszczak, Ledley King, Louis Saha sau Hugo Rodallega. Poate nu toţi jucătorii au faţă de Liverpool sau sunt în vârstă, însă câţiva dintre ei ar putea fi aduşi. Credeţi că vreun jucător din această listă ar fi potrivit pentru Liverpool?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.