luni, 18 iunie 2012

Sigurdsson presat, Rodgers lucrează din greu . . .


   Transferul lui Gylfi Sigurdsson s-ar putea realiza mult mai repede, după ce clubul la care este legitimat, 1899 Hoffenheim, i-a impus să-şi clarifice situaţia următoarei destinaţii până pe 30 iunie 2012.

   Site-ul oficial al formaţiei germane a postat un articol oficial în care era scris că Sigurdsson are o vacanţă mai prelungită până pe 30 iunie, dorindu-şi foarte mult să continue în Premier League. Managerul echipei, Markus Babbel, i-a urat succes în negocierea unui posibil contract cu Liverpool sau Swansea, iar dacă nu se va înţelege cu nicio echipă, jucătorul islandez se va întoarce în Germania.

   Pe de altă parte, situaţia lui Alberto Aquilani este foarte delicată, iar cele două părţi nu ajung la niciun acord. Chiar dacă jucătorul italian a declarat că-şi va anunţa viitoarea destinaţie în timpul acestei săptămâni, presa din Albion a scris că jucătorul italian va fi reîmprumutat mai mult ca sigur la AC Milan.

   Pe zi ce trece, zvonurile curg gârlă, mai ales după ce Rodgers a venit la club. Printre posibilii jucători ţintiţi de Liverpool, presa din insulă îi enumeră pe: Adam Johnson, Daniel Sturridge, Benedikt Howedes, Christian Tello, Milos Krasic, Eljero Elia, Mohamed Diame, Nigel de Jong sau Aly Cissokho.

   Dacă la capitolul jucători, speculaţiile nu încetează să apară, la capitolul staff, Brendan Rodgers doreşte să formeze o echipă puternică cu care să lucreze. Conform presei din Anglia, managerul nord-irlandez doreşte să-l aducă la Melwood pe Barry Hunter, cel mai bun scouter a lui Manchester City. Acesta a lucrat cu Rodgers la Reading, iar acum, cei doi ar putea forma din nou o echipă puternică. Vom vedea ce va fi ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.