vineri, 15 iunie 2012

Rodgers - despre Sigurdsson, Cole şi alte lucruri


   Noul manager al cormoranilor, Brendan Rodgers, s-a pus pe treabă şi monitorizează situaţia unor jucători valoroşi care ar putea ajunge pe Anfield. Fostul său jucător, Gylfi Sigurdsson este unul dintre ei, însă antrenorul nord-irlandez vrea să respecte ceea ce a spus, iar fotbalistul islandez va discuta mai întâi cu Swansea. Dacă cele două părţi nu se vor înţelege, atunci Rodgers va încerca să-l aducă pe Anfield.

     " Conform înţelegerii, Swansea are prima şansă de a-l lua pe Sigurdsson, însă dacă cele două părţi nu se vor înţelege şi Gylfi va fi disponibil pe piaţa transferurilor, vor fi câteva cluburi care se vor bate pentru semnătura lui, iar eu trebuie să fiu acolo ca să încerc să-l aduc la Liverpool. " a declarat Rodgers.

   Antrenorul cormoranilor a vorbit şi despre revenirea lui Joe Cole, jucător împrumutat la Lille pentru un sezon, în care a marcat 9 goluri în 42 de aparenţe.

     " M-am întâlnit cu Joe când am fost în Spania. Este un jucător talentat care vrea să se întoarcă. A fost împrumutat la Lille unde a făcut o figură frumoasă, iar acum are şansa să se întoarcă şi să-şi arate calităţile. Pentru mine, Joe Cole este un jucător nou la acest club ca toţi ceilalţi, eu fiind un nou-venit. " a afirmat Brendan.

   Rodgers are o listă cu jucătorii pe care îi doreşte la Liverpool, însă nu vrea să discute cu ziariştii despre numele acestora pe care el îi consideră potriviţi pentru a rezolva problemele cormoranilor. Cu toate acestea, Brendan urmăreşte Campionatul European din Polonia şi Ucraina, însă nu are timp să vadă toate meciurile.

     " Sunt câţiva jucători care pot veni, care vor îmbunătăţi calitatea echipei. Ştiu ce tip de jucători trebuie să aduc, iar conducerea împreună cu mine trebuie să decidem. "

     " Am urmărit câteva partide de la Euro 2012, însă nu pot să le urmăresc pe toate pentru că lucrez la Melwood până seara târziu, încercând să găsesc soluţii pentru ca echipa noastră să avanseze. Cel mai mult mă interesează naţionala Angliei, mai ales jucătorii noştri care sunt implicaţi. " a mai adăugat managerul cormoranilor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.