duminică, 17 iunie 2012

Borini atrage interesul cormoranilor


   Fabio Borini atrage interesul lui Liverpool, mai ales după ce Brendan Rodgers a lucrat în trecut cu acest jucător, pe vremea când managerul nord-irlandez antrena echipa de rezerve a lui Chelsea, dar şi atunci când Borini îmbrăca tricoul lui Swansea.

   După perioada petrecută la echipa de pe Stamford Bridge, italianul a fost împrumutat la Swansea City, iar după acea perioadă a semnat cu Parma. Gruparea italiană l-a împrumutat la AS Roma cu opţiune de cumpărare pentru formaţia din capitala statului peninsular, unde a marcat 9 goluri în 24 de partide, în sezonul trecut.

   În timpul perioadei petrecute la echipa de rezerve a lui Chelsea, Borini a marcat 10 goluri în 11 partide. Atacantul de 21 de ani este acum în lotul Italiei la EURO 2012, atrăgând interesul şi altor echipe importante precum Paris Saint Germain.

   Fabio Borini are o relaţie foarte bună cu Brendan Rodgers, lăudându-l pe acesta în unele declaraţii, iar acest lucru ar putea conta foarte mult în ecuaţia unei posibile mutări a atacantului italian pe Anfield.

     " Brendan Rodgers este un antrenor bun şi un mare om care mă cunoaşte foarte bine. Îmi este ca un unchi pentru că m-a ajutat foarte mult la Chelsea. " a declarat Borini. 



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.