joi, 21 iunie 2012

Skrtel - noua ţintă a campionilor Angliei


   După ce Manchester City s-a interesat iniţial de Agger, jucător care a declarat că se simte foarte bine pe Anfield, acum a venit rândul slovacului Skrtel. Gruparea de pe Etihad Stadium s-a arătat interesată de serviciile acestuia, fiind gata să ofere 20 de milioane de lire sterline.

   Martin Skrtel a fost declarat Jucătorul Sezonului pentru Liverpool, având încă doi ani de contract cu gruparea de la Melwood. Brendan Rodgers vrea să-l păstreze cu orice preţ, însă cu banii şeicilor cam greu te pui. Presa a scris astăzi că în cazul unui transfer al fotbalistului slovac, salariul acestuia ar putea creşte cu până la 60.000 de lire sterline, ceea ce reprezintă ceva destul de semnificativ.

   Fundaşul în vârstă de 27 de ani a făcut nuntă în această vară, iar Rodgers aşteaptă să se întâlnească cu el, după ce se va întoarce din luna de miere. Agentul jucătorului, Karol Cstonto, a declarat că Martin trebuie să se întâlnească şi să discute cu Brendan Rodgers, înainte să-şi asigure viitorul la formaţia de pe Anfield.

     " La club au avut loc câteva schimbări, iar Martin vrea să ştie care sunt planurile de viitor. De asemenea, vom discuta şi despre prelungirea contractului. Liverpool este un club mare, şi dacă nu s-au calificat în Uefa Champions League în acest an, asta nu înseamnă că nu o vor face în următorul sezon. " a declarat agentul slovacului.

   Daniel Agger şi Martin Skrtel reprezintă puternicul cuplu de fundaşi centrali de pe Anfield. Dacă în privinţa danezului, Rodgers s-a mai liniştit după ce a aflat că acesta este fericit la echipa ce se pregăteşte la Melwood, situaţia lui Skrtel este un pic mai complicată, însă trebuie să se rezolve şi aceasta cu bine.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.