miercuri, 27 iunie 2012

Adebayor - dorit de Brendan Rodgers


   După ce Tottenham Hotspur a intrat pe fir în 'afacerea Gylfi Sigurdsson', Liverpool pare să-i întoarcă favorul, intrând pe fir în 'afacerea Emmanuel Adebayor', după ce presa zvoneşte că negocierile dintre gruparea londoneză şi campionii Angliei cu privire la atacantul togolez au stagnat.

   Adebayor a fost împrumutat la Tottenham în ultimul sezon, acolo unde a reuşit să impresioneze, marcând 17 goluri, însă salariul său uriaş de la Manchester City nu poate fi acceptat de Spurs, care are o limită în ceea ce privesc banii cuveniţi jucătorilor. 170,000 de lire sterline pe săptămână este prea mult şi pentru Liverpool, însă după lungi negocieri, atacantul togolez ar putea accepta o micşorare.

   Brendan Rodgers este un mare admirator a lui Emmanuel Adebayor, iar un posibil parteneriat în atac cu Suarez şi Carroll ar fi perfect.

   Manchester City şi-a exprimat dorinţa de a-l vinde pe Adebayor la un preţ mult mai mic, nemaidorind să acopere salariul mult prea mare al jucătorului, iar Liverpool poate profita de acest lucru.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.