marți, 12 iunie 2012

PRESĂ: Berbatov este pe lista lui Rodgers


   În această perioadă, presa din toată lumea este concentrată pe EURO 2012, însă mai apar câteodată mici zvonuri ce privesc echipa de pe Anfield. Majoritatea sunt axate pe capitolul veniri, acolo unde Brendan Rodgers trebuie să aducă piese de bază, pentru a facilita îndeplinirea obiectivelor în sezonul viitor.

   Unul dintre cei mai doriţi jucători este Gaston Ramirez. Jucătorul în vârstă de 21 de ani este dorit de multe echipe mari din Europa, printre care şi Liverpool. Preşedintele clubului la care activează a confirmat că oficialii acestei echipe (Bologna) sunt în discuţii cu un club mare din afară ţării, însă oferta primită nu-i mulţumeşte. Italienii vor 20 de milioane de lire sterline pentru jucătorul lor, însă acest preţ pare a fi bariera ce împiedică finalizarea unei afaceri cu un club mare din fotbalul european.

   Liverpool pare interesată şi de Salomon Kalou, jucător liber de contract, însă fostul star al lui Chelsea doreşte să plece din campionatul englez. Schalke 04 este interesată de serviciile lui, după ce managerul germanilor vrea să-l aducă la echipa sa şi pe Rafael Van der Vaart.

   Talentatul mijlocaş danez, Christian Eriksen, nu vrea să plece de la Ajax în această vară, în ciuda interesului venit din partea lui Liverpool, dar şi a lui Manchester United, Arsenal sau Tottenham.

   Brendan Rodgers este foarte bun prieten cu Sir Alex Ferguson, iar această relaţie dintre cei doi ar putea conta enorm în aducerea lui Dimitar Berbatov pe Anfield. Atacantul bulgar nu-şi mai găseşte locul în echipa de pe Old Trafford, iar Rodgers a intrat pe fir, considerând că jucătorul în vârstă de 31 de ani ar putea fi jucătorul care să completeze atacul cormoranilor.

   Manchester City nu este lăsată deoparte, iar Rodgers a ţintit o serie de jucători de pe Etihad Stadium. Nigel de Jong, Adam Johnson şi James Milner par a fi cei care îi stârnesc interesul managerului nord-irlandez, însă nimic nu este concret.

   Bristol City îl vrea pe Suso sub formă de împrumut pentru un sezon, iar cormoranii ar putea accepta acest lucru, ţinând cont că formaţia care îl doreşte joacă în Championship, iar experienţa de acolo ar putea fi benefică pentru jucătorul spaniol.

   Noul manager a lui West Bromwich, Steve Clarke, vrea să-l aducă pe Jonjo Shelvey la echipa sa, sub formă de împrumut, însă nimic nu este sigur.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.