marți, 1 mai 2012

AVANCRONICĂ: Liverpool v Fulham


   După victoria frumoasă din faţa lui Norwich City, cu largul ajutor venit din partea lui Suarez, Liverpool va primi astăzi vizita lui Fulham, într-un meci restant din Barclays Premier League.

   Anfield Road pare să fie un teren minat pentru cormorani în acest sezon, după ce băieţii lui Kenny au obţinut doar cinci victorii pe măreţul stadion de pe Merseyside. Fulham poate profita de acest lucru, deşi nici echipa antrenată de Martin Jol nu a obţinut rezultate prea mari în compania echipelor de top. În ciuda acestui fapt, oaspeţii de astăzi au reuşit să se impună pe Craven Cottage în partida tur, cu scorul de 1-0, după golul marcat pe finalul partidei.

   În tabăra gazdelor, toată lumea aşteaptă schimbări majore în primul unsprezece, după ce Kenny Dalglish va odihni mai mult ca sigur jucătorii importanţi pentru finala FA Cup de sâmbătă. Andy Carroll va apărea cu siguranţă în echipa antrenorului scoţian, după ce a lipsit în partida cu Norwich, datorită unei mici probleme de sănătate. Charlie Adam şi Lucas Leiva vor lipsi în continuare.

   De partea cealaltă, Fulham vine după o înfrângere usturătoare pe terenul lui Everton, fără antrenorul Martin Jol pe bancă, care a avut o problemă de sănătate. De această dată, managerul olandez nu va mai lipsi de pe marginea terenului, încercând să-şi conducă echipa spre un rezultat pozitiv. Andy Johnson şi Stephen Kelly sunt incerţi pentru această partidă.

   Partida de pe Anfield va începe de la ora 21:45, fiind transmisă în România de canalul DigiSport 3. Centralul acesteia va fi Lee Probert, asistat pe margini de Ganfield şi Turner, iar al patrulea arbitru va fi Lee Mason.

   Victoria cu Norwich ne-a dat speranţe, iar meciul cu Fulham trebuie să aibă acelaşi deznodământ, chiar dacă prima echipă va fi formată din jucători care nu prea au evoluat în acest sezon. Importanţa finalei este simţită încă din aceste momente, însă meciul cu băieţii lui Martin Jol trebuie câştigat. O victorie ar acorda băieţilor un moral bun înaintea marelui meci de sâmbătă ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.