miercuri, 16 mai 2012

Johnson dă vina pe ghinion


   Glen Johnson este de părere că ghinionul avut de cormorani în faţa porţii a fost principalul factor care i-a îndepărtat pe aceştia de poziţia a 4-a.

   Liverpool a ţintit bara de 33 de ori în acest sezon, iar acest lucru i-a dus pe suporterii echipei la disperare, văzând cum echipa cade din ce în ce mai mult în clasament, terminând acest sezon pe poziţia a 8-a.

     " Nu îmi amintesc vreo echipă din istoria fotbalului care să ţintească într-un sezon bara, atât de mult cum am făcut-o noi. Dacă toate şuturile care au ţintit bara ar fi intrat în poartă, probabil mai adăugam încă 15 puncte în plus la cele pe care le aveam, însă ăsta e fotbalul şi nu-l putem schimba. " a declarat Glen.

   De asemenea, fundaşul dreapta al naţionalei Angliei a vorbit şi despre lipsa de eficacitate a cormoranilor la penalty-uri. Din 11 lovituri de pedeapsă obţinute în acest sezon, şapte au fost ratate.

     " Nu ştiu de ce am ratat atât de multe penalty-uri. Normal, dacă ratează cineva, următoarea lovitură de pedeapsă va fi executată de alt jucător, însă am ratat şi aici. Penalty-urile fac parte dintr-un joc de fotbal ... chiar şi jucătorii buni pot rata. " a mai adăugat Johnson.

   Ne amintim foarte bine că Glen a transformat superb un penalty în finala Carling Cup de pe Wembley, iar el ar putea fi un candidat bun pentru asemenea faze în sezonul viitor, însă nu cred că Steven Gerrard va permite acest lucru.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.