duminică, 13 mai 2012

FINAL DE SEZON: Swansea 1-0 Liverpool


   Iată-ne ajunşi şi la finalul acestui sezon, foarte dezamăgitor pentru echipa antrenată de Kenny Dalglish. În ultima partidă, cormoranii nu au reuşit să câştige pe terenul lui Swansea City, fiind învinşi cu scorul de 1-0, în urma golului marcat de Graham în minutul 86, chiar dacă un rezultat de egalitate era mult mai echitabil.

   Prima repriză i-a aparţinut lui Swansea, care a avut câteva şanse importante de a marca, însă Alexander Doni a parat de fiecare dată. La pauză s-a intrat cu scorul de 0-0, dar Liverpool s-a mobilizat mult mai bine în mitanul secund, reuşind să-i pună câteva probleme lui Vorm. În minutul 86, când nimeni nu se aştepta, Danny Graham a deschis scorul, stabilind totodată şi rezultatul final.

   Suporterii lui Swansea au cântat de bucurie, iar Liverpool se întoarce acasă, acolo unde va avea loc o analiză atentă a acestui sezon, înainte de a se lua noi decizii importante.

   Manchester City este campioana Angliei, după ce a reuşit să întoarcă fantastic scorul, şi rivala de moarte, Manchester United, a terminat pe poziţia secundă a clasamentului. Wolverhampton, Blackburn şi Bolton au retrogradat în divizia secundă, iar Southampton şi Reading au intrat matematic în Premier League. Ultima echipă promovată se va stabili în finala playoff-ului, acolo unde se vor întâlni West Ham United şi Blackpool.



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.