marți, 15 mai 2012

Dalglish - cu pistolul la tâmplă


   Situaţia lui Kenny Dalglish este foarte delicată, mai ales după ce managerul scoţian, împreună cu antrenorul secund al echipei, Steve Clarke, au zburat astăzi către Boston, pentru a discuta cu patronul echipei, John W. Henry.

   Liverpool a refuzat să comenteze această situaţie, după ce postul regelui tremură serios, ţinând cont de slabele performanţe ale echipei în acest sezon (ratarea unui loc de Champions League, 14 înfrângeri, clasarea pe poziţia a 8-a a clasamentului) şi de transferurile ratate realizate de Kenny, alături de Comolli care a fost deja demis.

   Cu toate că antrenorul scoţian a reuşit să aducă Carling Cup pe Anfield, după şase ani de absenţă, patronii americani sunt disperaţi ca echipa de la Melwood să se bată la campionat, iar mai apoi la câştigarea Uefa Champions League.

   Unele surse au afirmat că Dalglish a părăsit clubul de pe Anfield în această zi, însă oficialii de pe Anfield au refuzat să comenteze această situaţie.

   Probabil că în cursul acestei seri sau mâine, John Henry va veni cu o declaraţie prin care va clarifica situaţia antrenorului pentru sezonul următor. Este posibil să rămână Kenny Dalglish, însă dacă va pleca, deja sunt vehiculate câteva nume precum: Roberto Martinez sau Rafa Benitez.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.