joi, 24 mai 2012

Viitorul antrenor . . . oare cine-i ?


   Situaţia antrenorului este foarte delicată în tabăra lui Liverpool, după ce şefii caută cu disperare omul potrivit pentru a conduce echipa de pe Anfield în următorii ani. În ciuda numelor apărute, au avut loc diferite întorsături ce privesc viitorul manager al echipei, iar acum, situaţia se apropie de final, fiind necesară o rezolvare imediată şi bună. 

   Louis van Gaal a fost ţintit pentru obţinerea postului de director sportiv, însă antrenorul olandez a declarat că vrea să antreneze din nou, fiindu-i foarte dor de întâlnirile şi discuţiile cu jucătorii. 

     " Am o dorinţă arzătoare de a antrena din nou. Pot să spun că am o mulţime de oferte, însă o aştept în continuare pe cea mai bună. " a declarat Louis van Gaal. 

   Fabio Capello a fost şi el contactat de către patronii lui Liverpool, însă presa a scris astăzi că nu se mai află pe lista americanilor. Roberto Martinez şi Andre Villas-Boas ar trebui să se întâlnească în următoarele 48 de ore cu şefii echipei, iar antrenorul lui Swansea, Brendan Rodgers, rămâne în atenţia oficialilor de la Melwood, chiar dacă a refuzat iniţial să discute cu patronii.

   Sperăm că vom avea parte în următoarele zile de veşti bune, iar cel mai potrivit antrenor să fie numit la conducerea echipei de pe Anfield. Patronii trebuie să aleagă între un antrenor cu experienţă şi unul tânăr, însă orice persoană ar veni, trebuie să fie conştientă de presiunea şi dorinţa arzătoare de obţinere a trofeelor pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.