joi, 31 mai 2012

Rodgers va fi prezentat la Melwood


   Site-ul oficial a lui Liverpool a anunţat astăzi că vineri, începând cu ora 12, ora României, va avea loc o conferinţă de presă la Melwood în care va fi prezentat cel mai probabil noul antrenor, în persoana lui Brendan Rodgers, care va aduce cu el câţiva oameni, alături de care va încerca să formeze o echipă capabilă să îşi atingă fără probleme obiectivele ţintite. Această conferinţă va putea fi urmărită gratis pe site-ul cormoranilor, conform spuselor oficialilor de pe Anfield.

   Cei de la Swansea City au confirmat în această seară că cele două cluburi s-au înţeles, iar Rodgers va veni pe Anfield alături de Colin Pascoe (antrenor secund), Chris Davies (analist de meciuri) şi Glen Driscoll (şeful catedrei de medicină şi sport).

   Aşteptăm numirea oficială de la Melwood, urmată de nişte fotografii şi declaraţii ale lui Brendan, cu privire la planul său de viitor cu care va încerca să atingă obiectivele îndrăzneţe pe care patronii le doresc realizate. Atingerea unui loc de Champions League, câştigarea unui trofeu intern şi un drum cât mai lung în Europa League ar reprezenta un sezon ideal. Cu Dumnezeu înainte ... YNWA!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.