duminică, 13 mai 2012

AVANCRONICĂ: Swansea v Liverpool

' În tur ... Liverpool 0-0 Swansea City '

   Ultima etapă a sezonului va avea loc astăzi, iar Liverpool se va deplasa pe terenul lui Swansea City, o echipă destul de incomodă pe teren propriu.

   Băieţii lui Brendan Rodgers vor încerca să termine sezonul pe cai mari, răsplătindu-i pe fani cu o victorie, însă Liverpool va încerca şi ea să obţină cele trei puncte, pentru a încheia sezonul deasupra rivalei Everton în clasament, în cazul în care caramelele se vor încurca.

   În tabăra gazdelor, accidentările nu au pus prea mari probleme, singurii absenţi fiind cei de lungă durată (Kemy Agustien şi Ferrie Bodde).

   De partea cealaltă, Liverpool s-ar putea bucura de revenirea lui Steven Gerrard, care a lipsit în derby-ul cu Chelsea datorită unei probleme la spate. Jose Enrique este incert, iar Lucas şi Adam rămân în continuare singurii absenţi de lungă durată.

   Partida de pe Liberty Stadium nu va fi transmisă în România. Centralul acesteia va fi Mark Halsey, asistat pe margini de Beck şi Child, iar al patrulea arbitru va fi necunoscutul Woolmer.

   Iată-ne ajunşi la finalul acestui sezon pe care Liverpool trebuie să-l încheie cu o victorie. Performanţa băieţilor din partida cu Chelsea trebuie repetată şi în acest duel, cu toate că Swansea City este o echipă foarte, foarte bună, având un antrenor curtat de marile echipei ale Angliei. Tot ce ne rămâne este să privim partida de pe Liberty Stadium şi să ne bucurăm de ultima prestaţie a echipei din acest sezon. Hai Liverpool!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.