luni, 14 mai 2012

Dalglish în pericol, Martinez ar putea veni . . .


   Odată cu încheierea acestui sezon dezamăgitor pentru Liverpool, postul lui Kenny Dalglish este pus în discuţie de presa din Albion. Cu toate acestea, managerul scoţian s-a arătat supărat de articolele apărute în presă, care îl dau ca şi plecat de pe Anfield, în urma rezultatelor proaste care au transformat sezonul 2011-2012 în cel mai prost sezon din ultimii 20 de ani pentru cormorani.

   În ultima perioadă, numele cel mai vehiculat de ziarele din insulă, ca posibil înlocuitor pentru Dalglish este cel al lui Roberto Martinez, actualul manager al celor de la Wigan. Antrenorul spaniol pare a fi o posibilă soluţie şi pentru banca Barcelonei, lăsată liberă după plecarea lui Guardiola, iar preşedintele lui Wigan, Dave Whelan, a confirmat că Martinez vrea că următoarea destinaţie a sa să fie o echipă de top.

     " Când citeşti zvonuri legate de un jucător sau un antrenor ţintit de un club, înseamnă că acea persoană a făcut o treabă bună. Speculaţiile nu le putem controla, iar acum nu pot să vă mint; speculaţia ce mă leagă de Liverpool îmi place, însă o iau ca un compliment. "

     " Speculaţiile care nu-mi plac sunt acelea când eşti ca şi dat afară după o serie de înfrângeri. "

     " Trebuie să ne asigurăm că vom continua progresul obţinut în ultimii ani, atât pe teren, cât şi în afara lui. Sunt concentrat să lucrez din greu şi să mă asigur că preşedintele clubului este mulţumit de mine. " a declarat Roberto Martinez.

   Într-adevăr, situaţia lui Dalglish este incertă, iar patronii vor lua cât de curând o decizie cu privire antrenorul echipei din sezonul viitor, în urma unei analize atente asupra partidelor din acest campionat. La Liverpool se vrea performanţă şi o creştere de formă de la meci la meci, iar conducătorii clubului se vor baza pe acest lucru. Vom vedea ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.