luni, 28 mai 2012

Martinez - principalul candidat

' Roberto Martinez şi John Henry - o mică plimbare prin Miami în timpul primei întâlniri '

   Preşedintele lui Wigan Athletic, Dave Whelan, a declarat astăzi că doreşte ca situaţia lui Roberto Martinez să se clarifice până joi, după ce managerul spaniol l-a anunţat că se va întâlni din nou cu patronii lui Liverpool, în cursul zilei de marţi.

   Whelan doreşte foarte mult să-l păstreze pe Martinez la cârma echipei de pe DW Stadium, în ciuda faptului că i-a dat voie să vorbească cu şefii cormoranilor. Pentru a face acest lucru, Dave doreşte ca managerul lui Swansea, Brendan Rodgers, să fie cel care va fi numit pe banca cormoranilor, pentru a fi liniştit că Roberto rămâne pe banca echipei din Wigan şi în viitor.

     " Roberto mi-a spus că va vorbi din nou cu patronii lui Liverpool marţi. I-am spus foarte clar că vreau să clarificăm situaţia până joi, ca să ştiu cum ne vom pregăti pentru sezonul următor. "

     " Dacă este adevărat că Liverpool vrea să vorbească şi cu Brendan Rodgers, atunci este clar că nu ştiu pe cine îl vor ca manager. Sper să-l aleagă pe Brendan Rodgers. " a declarat Dave Whelan. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.