vineri, 18 mai 2012

Klopp & Rodgers - OUT . . . Capello a fost contactat


   Presa din Albion a anunţat în această seară că Brendan Rodgers şi Jurgen Klopp au ieşit din calcul, după ce aceşti doi antrenori au refuzat să negocieze cu formaţia de pe Anfield Road, datorită unor motive diferite.

   Liverpool a cerut permisiunea oficialilor lui Swansea City pentru a discuta cu Rodgers, însă preşedintele clubului a refuzat acest lucru, ţinând cont de noul contract pe care l-a semnat managerul formaţiei galeze, care îl va ţine la clubul de pe Liberty Stadium pentru următoarele trei sezoane şi jumătate.

   Jurgen Klopp a confirmat astăzi că a fost ofertat de la marile echipe ale Angliei, printre care şi Liverpool, fiind flatat de acest lucru, însă managerul german a susţinut cu tărie că vrea să-şi ducă contractul la capăt, care va expira în 2016, plăcându-i foarte mult viaţa la Dortmund.

   După aflarea acestor veşti, presa crede că Roberto Martinez rămâne principalul candidat pentru obţinerea postului de antrenor principal pe Anfield, însă spionii care se ocupă de acest lucru au băgat de seamă că managerul lui Wigan nu a discutat astăzi cu Liverpool, dar a purtat discuţii ieri cu Aston Villa. Cu toate acestea, se zvoneşte că oficialii echipei de la Melwood l-au contactat pe Fabio Capello, fostul selecţioner al Angliei. Pe lângă aceste nume, lista antrenorilor candidaţi se lungeşte, adăugându-se nume precum: Didier Deschamps, Frank de Boer sau Bert van Marwijk.

   Graba strică treaba, iar patronii mizează pe această zicală. Este bine că această căutare continuă, fiind sigur că americanii vor alege cel mai bun antrenor, capabil să readucă echipa acolo unde îi este locul.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.