joi, 17 mai 2012

Martinez - mai aproape de Liverpool


   Preşedintele lui Wigan, Dave Whelan, a confirmat în cursul acestei zile interesul lui Liverpool pentru antrenorul echipei de pe DW Stadium, Roberto Martinez. Mai mult de atât, Dave a afirmat că şi-a dat acordul ca oficialii echipei de pe Anfield să discute cu antrenorul spaniol, lucru care dă peste cap toate cotele de la pariuri, în privinţa următorului antrenor al echipei de pe Anfield.

   Aston Villa este interesată şi ea de serviciile lui Roberto, însă Dave Whelan este de părere că actualul antrenor a lui Wigan este predestinat unor cluburi mari, având în vedere calităţile sale bune de antrenor.

     " Când m-au sunat cei de la Liverpool, eram în mijlocul unei întâlniri cu Roberto Martinez, discutând despre ceea ce vom face în sezonul următor. Întotdeauna am spus că dacă va veni o ofertă de la un club mare, va avea permisiunea de a vorbi, şi pot să spun că nu este vreun club mai mare decât Liverpool. "

     " Martinez are permisiunea mea şi va discuta cu oficialii lui Liverpool cât de curând. "

     " Mi-aş dori să rămână la Wigan, însă dacă are oportunitatea de a antrena un club de talia lui Liverpool, nu trebuie să o rateze. Decizia îi aparţine în totalitate! " a declarat Whelan, într-un interviu acordat pentru Sky Sports, în cursul acestei zile.

   Wigan a reuşit să câştige pe Anfield în acest sezon, datorită unui joc bun, combinat cu o tactică perfectă a lui Roberto Martinez. În meciul de pe Anfield, preşedintele clubului din Wigan a simţit că ceva nu este în regulă cu Liverpool.

     " Când am jucat împotriva lor, am simţit că Liverpool funcţiona fără inimă. I-am şi spus acest lucru lui Roberto. Totuşi, va trebui să aşteptăm să vedem ce decide Martinez. " a mai adăugat Whelan.

   Dacă cele două părţi se vor înţelege, este foarte probabil ca Roberto Martinez să fie numit cât de curând noul antrenor al cormoranilor, însă trebuie răbdare.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.