joi, 17 mai 2012

Patronii nu se grăbesc . . . oare cine va fi ?


   În urma declaraţiilor făcute de oficiali, Liverpool nu se va grăbi cu privire la alegerea unui nou antrenor. Patronii echipei au anunţat că vor lua în considerare doar cei mai buni candidaţi, dintre care va fi ales cel mai potrivit pentru a o conduce pe Liverpool pe culmile gloriei apuse de ceva timp.

     " Ceea ce vrem noi este ce e mai bun, însă nu vrem să facem o alegere rapidă datorită presiunii. Totul se rezumă la alegerea persoanei potrivite, care să facă cea mai bună treabă la Liverpool. " a declarat directorul clubului de pe Anfield, Ian Ayre.

  Dacă în ultimele zile, Roberto Martinez era persoana favorită să preia banca tehnică a cormoranilor, situaţia s-a schimbat puţin. Presa din Albion a scris astăzi că oficialii echipei de pe Anfield au contactat deja câţiva candidaţi, iar acum se poartă discuţii cu Andre Villas-Boas. Cu toate acestea, se zvoneşte că pe lista cormoranilor sunt antrenori mult mai valoroşi, mai experimentaţi şi mai cunoscuţi decât Villas-Boas. Managerul portughez nu este favoritul patronilor, iar cel care va veni, va primi cam 30 de milioane de lire sterline pentru transferuri (conform presei). Cert este că în următoarele săptămâni vor fi aduse la club câteva persoane importante, printre care un antrenor şi alţi directori. Vom vedea ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.