sâmbătă, 26 mai 2012

Martinez - la un pas de a semna


   Potrivit declaraţiilor preşedintelui clubului Wigan Athletic, Dave Whelan, Roberto Martinez a fost ofertat de către patronii cormoranilor, pentru a prelua echipa de pe Anfield.

   Antrenorul spaniol a fost la Miami în această săptămână pentru a discuta cu şefii echipei de pe Anfield. Oferta fiindu-i făcută, mai rămâne de aşteptat decizia antrenorului, care o va lua în cursul săptămânii ce urmează.

     " Am vorbit cu Roberto care mi-a spus că a avut o discuţie foarte constructivă cu patronii echipei. Aceştia i-au făcut o ofertă, pe care Martinez a luat-o în considerare. Se vor întâlni din nou marţi, pentru încă o întâlnire, în care va veni şi răspunsul lui Roberto. " a declarat Dave Whelan, preşedintele clubului Wigan.

   Steven Gerrard a declarat că va fi în spatele lui Martinez şi îl va susţine, în cazul în care managerul spaniol va fi numit ca noul antrenor al cormoranilor.

     " Martinez a vorbit cu patronii clubului, dar trebuie să aşteptăm şi să vedem. Am auzit doar lucruri bune despre el, iar dacă va fi numit în funcţia de antrenor, va avea parte de tot sprijinul meu. " a afirmat Stevie.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.