joi, 24 mai 2012

Oare Martinez va fi noul antrenor ?


   Preşedintele lui Wigan Athletic, Dave Whelan, a confirmat în cursul acestei zile că managerul echipei de pe DW Stadium, Roberto Martinez, a zburat către Miami pentru a discuta cu patronii lui Liverpool, în ceea ce priveşte aducerea sa pe banca tehnică a cormoranilor.

   Managerul spaniol a fost în vacanţă, însă meseria pe care o preţuieşte enorm de mult l-a chemat la datorie, iar presa vehiculează că acesta va rămâne alături de patronii lui Liverpool până marţi, pentru a pune la punct detaliile contractului şi pentru a stabili obiectivele, în caz că cele două părţi se vor înţelege.

     " Am primit un telefon în această dimineaţă, fiind anunţat că Roberto se îndreaptă către Miami, pentru a se întâlni cu patronii lui Liverpool. Nu l-am întrebat dacă e decis în ceea ce vrea să facă, dar i-am cerut ca această situaţie să se rezolve cât mai repede. Dacă va pleca la Liverpool, voi accepta. "

     " Aş fi încântat dacă ar rămâne la Wigan. I-am spus că aştept un răspuns decisiv în următoarele şapte zile. " a declarat Whelan, preşedintele lui Wigan.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.