miercuri, 30 mai 2012

NEWSPAPER: Rodgers a semnat cu Liverpool


   Conform presei din Albion, Brendan Rodgers este noul antrenor al cormoranilor, înlocuindu-l pe mult mai cunoscutul Kenny Dalglish, care a fost demis la începutul acestei luni. Se pare că managerul care a adus-o pe Swansea în Premier League a semnat un contract pe trei ani de zile, având obiective îndrăzneţe.

   Principalul favorit era Roberto Martinez, după ce managerul spaniol s-a întâlnit de câteva ori cu patronii clubului de pe Anfield, însă lucrurile au luat o întorsătură rapidă. Iniţial, după demiterea lui Dalglish, gruparea de pe Anfield şi-a îndreptat privirile asupra lui Rodgers, însă acesta a refuzat să discute cu şefii echipei de la Melwood, nefiind lăsat de preşedintele clubului Swansea City, care s-a opus tot timpul unei plecări a lui Brendan.

   Se pare că Rodgers nu doreşte să aibă alături un director sportiv cum a fost Damien Comolli, vrând să se ocupe doar el de echipă şi de transferuri, fiind totodată singurul responsabil pentru ceea ce se va întâmpla.

   Liverpool va trebui să plătească clauza de reziliere a antrenorului nord-irlandez, a cărei valoare se află între 4 şi 5 milioane de lire sterline. Totuşi, aşteptăm şi confirmarea oficială care va apărea pe site-ul cormoranilor, iar mai apoi vom putea analiza mai bine tipul de manager ce se ascunde în Brendan Rodgers.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.