duminică, 30 decembrie 2012

18:00 - QPR v Liverpool


   Ultimul meci al anului 2012 din Premier League - QPR v Liverpool. Acesta este un duel în care ambele echipe au nevoie de victorie, iar egalul nu ar mulţumi nici o parte. Gazdele se află pe ultima poziţie a clasamentului, cu o singură victorie în 19 meciuri, acumulând 10 puncte. Cormoranii se situează la jumătatea ierarhiei din Albion, cu 25 de puncte, însă locurile de Champions League rămân departe.

   Fanii lui QPR îşi doresc doar ca echipa lor să rămână în prima ligă, iar managerul formaţiei de pe Loftus Road, Harry Redknapp, are o misiune destul de grea. Pentru această partidă, Ryan Nelsen, Nedum Onuoha, Julio Cesar şi Park Ji-Sung sunt în dubii, însă, cel mai probabil, aceştia se vor alătura unor jucători precum Andrew Johnson şi Bobby Zamora, pe banca indisponibililor.

   De partea cealaltă, în afară de Kelly şi Borini, toată echipa pare aptă, cu excepţia lui Suarez, a cărui titularizare se va discuta până în ultimele minute, înainte de anunţarea celor două echipe. Uruguayan-ul a acuzat dureri în zona genunchiului în ultimul timp, iar medicii ar putea să-i recomande o pauză, însă nimic nu este clar.

   Partida va începe de la ora 18:00, fiind transmisă în România de DigiSport 1. Aşteptăm reacţia băieţilor după înfrângerea de la Stoke, iar după meci, sperăm că ne vom bucura de o victorie, aici pe site.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.