sâmbătă, 1 decembrie 2012

GURĂ DE AER: Liverpool 1-0 Southampton


   Liverpool şi-a adjudecat victoria în partida cu Southampton, după un 1-0 destul de chinuit, dar meritat până la urmă. Brendan Rodgers ştia că acesta este un must win game cum zic britanicii, iar formula aliniată a fost una puternică, în care este de remarcat prezenţa jucătorului brazilian, Lucas Leiva, revenit după o accidentare care l-a ţinut pe bancă ceva timp.

   În prima repriză, băieţii lui Rodgers au avut două bare, la şuturile lui Shelvey şi Suarez, iar cea dea doua a contribuit la faza unicului gol, marcat de Agger în minutul 43, printr-o frumoasă lovitură de cap.

   Mitanul secund a fost mai echilibrat, cu oaspeţii avansând mai mult pe partea ofensivă, dorind să marcheze un gol egalizator, dar spre bucuria noastră, acest lucru nu s-a întâmplat.

   În continuare ne lipseşte jucătorul cu golul, ceea ce sper că vom aduce în iarnă. Joi, Liverpool îşi va juca calificarea în Europa League, acolo unde o va întâlni pe Udinese, iar următoarea etapă din Premier League va rezerva un duel extrem de important, cu West Ham United, pe terenul acestora ... cum spun britanicii ... a must win game şi ăsta!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.