sâmbătă, 29 decembrie 2012

Încă puţin...

   Duminică Liverpool joacă la QPR acasă ultimul meci din acest an, un an dezamăgitor. Aşadar, mai avem un singur  meci până în ianuarie când se deschide perioada de transferuri. Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare acest moment, în speranţa că vor fi aduşi pe Anfield câţiva jucători valoroşi, în special un atacant de careu. Dar oare va fi aşa?


   Sturridge şi Tom Ince, plecat de la noi acum vreun an jumate, au şanse mari de a veni pe Anfield. Despre Sturridge s-a spus, după cum ştiţi, că a făcut vizita medicală deja şi că în primele zile ale lunii ianuarie va fi prezentat la Liverpool. Prin presă apar mulţi atacanţi doriţi de Rodgers, ultimul nume fiind cel al lui Di Santo de la Wigan care are 3 goluri în 18 meciuri în acest sezon. Nu-l cunosc, dar numărul de goluri înscrise cred că spune destule. 


   Holtby vrea să plece de la Schalke şi chiar dacă nu este atacant eu zic că ne-ar fi util. Totuşi cred că sunt şanse mici ca acesta să ne aleagă pe noi având în vedere că şi Arsenal şi Bayern Munchen, echipe care sunt în optimile Champions League, şi-l doresc. Poate este fan Liverpool, are faţă. Jack Butland este dorit în continuare pe Anfield, mai ales că Reina nu prea mai dă siguranţă deloc.

   Se zvoneşte mult. Eu zic să avem răbdare şi să mai aşteptăm câteva zile, transferuri sigur vor fi. Că nu vor fi Falcao, Cavani, Huntelaar sau David Villa asta e, echipa se va bucura în continuare de sprijinul nostru, nu-i aşa? Deocamdată să ne concentrăm atenţia pe ultimul meci din acest an, meci ce va avea loc pe terenul ultimei clasate din Premier League. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.