duminică, 9 decembrie 2012

Meci frumos: West Ham 2-3 Liverpool

   La capătul unui meci foarte disputat Liverpool reuşeşte să obţină 3 puncte foarte importante. A fost un meci foarte frumos cu răsturnări de scor şi cu un ritm de joc foarte bun.Rodgers a început partida, aşa cum nu prea îşi dorea niciunul dintre noi, cu Shelvey în atac, dar până la urmă a ieşit bine.


   Prima repriză a început bine pentru Liverpool, iar Glen Johnson a deschis scorul în minutul 11 cu un şut fabulos în vinclul porţii lui Jaaskelainen. Tot Johnson i-a pasat excelent lui Sterling în minutul 27, când acesta a şutat puţin pe lângă. Golul egalizator a venit în minutul 36, când Noble a înscris dintr-un penalty acordat la un henţ al lui Joe Allen. West Ham a terminat prima repriză în avantaj, după ce Gerrard a marcat în minutul 43 în prorpria poartă.


   A doua repriză a început mai greu. Sterling a fost foarte aproape de 2-2  în minutul 67, însă şutul său a fost respins de sub transversală de portarul gazdelor. În minutul 76, după un 1-2 cu Shelvey, Sterling i-a pasat excelent lui Joe Cole, care a adus egalarea pentru cormorani. 3 minute mai târziu "numărul 9 fals" din această seara, Shelvey, a adus victoria cu un lob din câţiva metri peste portarul lui West Ham.

   Aşa cum anticipasem înainte de meci, Liverpool ajunge la 4 puncte de locul 4, după ce Tottenham a pierdut. Nu sunt multe puncte, dar că să ajungem acolo trebuie să transferăm jucători de valoare. Este drept că astăzi Liverpool a marcat 3 goluri fără un atacant în echipă, dar nu cred că va merge mereu. Vom fi din ce în ce mai puternici! "You'll Never Walk Alone!"

   

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.