miercuri, 5 decembrie 2012

Suarez, în lot pentru meciul cu Udinese


   Chiar dacă situaţia din Europa League nu este deloc liniştitoare, Brendan Rodgers dă de înţeles că Barclays Premier League reprezintă principala competiţie a cărui obiectiv trebuie îndeplinit, în acest sezon.

   Lotul deplasat de managerul nord-irlandez pentru confruntarea cu Udinese este unul puternic, însă fără câţiva jucători importanţi precum Steven Gerrard, Lucas Leiva sau Daniel Agger, lăsaţi acasă pentru a se odihni, înainte de duelul cu West Ham United, din următoarea etapă din campionatul intern.

   Luis Suarez a făcut deplasarea în Italia, pentru a ajuta echipa în obţinerea unui rezultat pozitiv pe Friuli. Acesta este suspendat pentru următorul meci din campionatul britanic, aşa că, Brendan Rodgers l-a convocat pentru deplasarea din Europa League, ceea ce nu s-a întâmplat până acum, de fiecare dată uruguayan-ul fiind lăsat acasă.

   Cormoranii trebuie să câştige pentru a se califica mai departe, însă i-ar ajuta şi un rezultat de egalitate, în cazul în care Young Boys Berna nu ar triumfa împotriva lui Anzhi. Totuşi, mai bine câştigăm decât să stăm la mâna altor meciuri.

   Iată lotul complet deplasat de către Brendan Rodgers în Italia, pentru partida cu Udinese: Jones, Enrique, Johnson, Şahin, Suarez, Cole, Assaidi, Henderson, Coates, Downing, Carragher, Allen, Reina, Suso, Sterling, Shelvey, Coady, Skrtel, Wisdom.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.